Reitti

Uinti

Uinti suoritetaan noin 50 m leveässä Oikarinjoessa. Reitti kulkee noin 150 m myötävirtaan ja 150 m vastavirtaan. Virtaus ei ole voimakas.

Uimareitin varrella on pelastushenkilökuntaa. Joen vesi on saman lämpöistä kuin ympäröivien järvien vesi. Järviveden lämpötila päivitetään näille sivuille juhannuksen jälkeen.

Pyöräily

Pyöräilyn vaihtopaikka on uintipaikan välittömässä läheisyydessä. Pyöräilystä suurin osa suoritetaan hiekkatiellä. Pistosuojatut maantiepyörän renkaat soveltuvat reitille.

Reitti kulkee hiekkapäällysteistä Kimingin tietä Ruukintielle asti, jota jatketaan noin 5,5 km Soinintielle. Asfaltoitua Soinintietä ajetaan 6,7 km, kunnes käännytään oikealle Purolantielle (hiekkatie). Purolantietä jatketaan 11,1 km Jyväskyläntien risteykseen asti. Jyväskyläntielle saavuttaessa käännytään oikealle, ja jatketaan noin 500 m. Tämän jälkeen käännytään oikealle ja ajetaan noin 300 metrin päässä sijaitsevalle vaihtoalueelle.

Jokaisessa risteyksessä on opastaja. Reitti kulkee yleisiä teitä pitkin. Ole varovainen ja noudata liikennesääntöjä!

Kypärän käyttö on pakollista ja peesaus (edessä ajavan pyöräilijän tuulenvastuksen hyödyntäminen) on kielletty.

Kuvia pyöräreitin varrelta

Hiekkapäällysteiset pätkät ovat hyvässä kunnossa ja aiempina vuosina tien kunto ei ole asettanut rajoitteita vauhdille.

Juoksu

Juoksuosuus alkaa samalta vaihtoalueelta kuin pyöräilyosuus. Reitti kulkee Kimingintietä ja Reinontietä. Kääntöpaikka on 3,3 km päässä vaihtoalueelta. Kääntöpaikalla on opastus.

Juoksuosuus päättyy maalialueelle, joka on Kimingin nuorisoseurantalon (Kilpailukeskus) pihassa.